Годишна прогноза за годината на Зеления Дървен Дракон за всички знаци от китайския хороскоп поотделно

Годишна прогноза за годината на Зеления Дървен Дракон – 10.02.2024 г. – 25.01.2025 г. за всички знаци от китайския хороскоп поотделно.

 

 

Мишка (Плъх)

 

Драконът обещава успешна година за Мишката.

 

Ще успее да осъществи почти всички свои замисли, макар че няма да е лесно.

 

Хубавото е, че дори в критичните ситуации ще е във водеща позиция. Дали с талант, дали с късмет, но Мишката все ще се оказва на точното място в точния момент.

 

Ако успее да разгърне максимално уменията си, то нищо не би могло да попречи на стремителния й напредък.

 

 

Бик

 

Драконът ще подложи Бика на поредица изпитания.

 

Той ще трябва непрекъснато да отстранява от пътя си конкуренцията както в професионалния, така и в личния живот. Ще е леко напрегнато, но пък ще бъде принуден да мобилизира силите си максимално.

 

Успехите ще са свързани не само със старанието и трудолюбието му, но и с умението да действа решително, хладнокръвно и без паника.

 

Колкото по-сложни са проектите, с които се заема, толкова по-добри ще са резултатите.

 

Правилото, към което Бикът трябва да се придържа е да довършва започнатото, за да получи и очаквания финансов еквивалент.

 

 

Тигър

 

В Драконовата година за Тигъра предстоят промени.

 

Той ще е заобиколен от надеждни приятели и почтени делови партньори. Присъствието им ще вдъхва оптимизъм, увереност и Тигърът ще осъществява замислите си буквално „в движение“ и със замах.

 

Всяко нововъведение ще е фактор за напредък, източник на радост и удовлетворение.

 

Тигърът уверено ще може да отстоява принципите и концепциите си. Колкото е по-сигурен в тях и в себе си, толкова по-бързо ще постигне набелязаните цели.

 

 

Заек (Котка)

 

Драконът предупреждава, че Заекът ще трябва да преодолее някои препятствия. Ще се наложи да прави компромиси и на моменти да намалява темпото.

 

В негов интерес ще е да се съобразява с обстоятелствата и да овладява емоциите в критични моменти. Основната схема, към която Заекът трябва да се придържа е: работа – резултат – приходи.

 

Предстоят поредица важни събития с продължително влияние върху живота на Заека и той винаги ще е в центъра на тези събития. Ще привлича вниманието, ще покаже уменията си и ще получи удовлетворение от преживяванията си.

 

 

Дракон

 

Съвсем естествено е, че Драконът в собствената си година ще постига успехи, ще създава полезни връзки и ще присъства на знаменателни събития.

 

Драконът е достатъчно енергичен, за да предприеме промени, влияещи на света около него. Достатъчно е да си спомним, че Драконът е огнедишащ, за да се сетим, че тези промени ще са нееднозначни, както положителни, така и не съвсем. В този ред на мисли, партньорите на Дракона трябва да са предпазливи общувайки с него.

 

При това, тъй като хората, родени в годината на Дракона са остроумни и чаровни, те не страдат от липса на приятели.

 

Не може да се каже, че хората-Дракон са особено трудолюбиви, но пък винаги успяват да намерят работа, която е актуална към конкретен момент и съответно е добре платена.

 

 

Змия

 

Змията е мъдра и трябва да използва това свое качество за да разшири влиянието и да стабилизира позициите си. Ако е достатъчно активна и инициативна, то годината ще е достатъчно продуктивна за Змията.

 

Змията е и много наблюдателна, което й помага да попадне на печеливши сделки, колкото и да са минимални. В крайна сметка се оказва, че с каквото и да се заеме, все е било правилно. Същественото в случая е да е последователна, да не се опитва да прави няколко неща едновременно.

 

Финансовото положение на Змията ще е променливо. Ще се увеличават приходите, но и разходите също. Хубавото е, че балансът ще се запази, независимо дали в края на годината Змията ще е променила социалния си статус или не.

 

 

Кон

 

Трудно е да се твърди, че за Коня годината ще е от най-успешните. За него ще е полезно да посвети поне половината от свободното си време на самоусъвършенстване.

 

Преживяванията ще са разнообразни. Ще има моменти, в които ще се налага да преодолява сериозни неприятности.

 

Ще има и други, когато ще може да напредне, ако реагира своевременно и обмислено. От съществено значение е да не губи самообладание, чувство за хумор и самоувереност.

 

Финансовото положение на Коня ще е сравнително стабилно в годината на Дракона. Основното правило, към което трябва да се придържа е да не взима и да не дава пари на заем.

 

 

Коза (Овца)

 

Козата е много деликатна и леко наивна. В годината на Дракона тя трябва много внимателно и подробно да проверява информацията, която получава, защото съществува вероятност да попадне на измамници.

 

Да чете подробно и задълбочено документите, които подписва, а ако няма достатъчно познания, за да ги разбере, да потърси квалифицирана помощ от юристи и икономисти.

 

Козата ще получава и непредвидени приходи, но не бива веднага да бърза да ги харчи. По-добре е да си създава запаси, от които със сигурност в някакъв момент ще има нужда.

 

Постъпленията й ще са от различни източници, не е изключено да получи наследство или скъп подарък, който не би могла да си позволи да закупи самостоятелно.

 

Здравето на Козата е пряко свързано с настроението й, което означава, че трябва да прави всичко възможно, за да избегне мрачните мисли.

 

 

Маймуна

 

Маймуната е изключително хитра, адаптивна и умее да анализира събитията. Годината на Дракона за нея ще е сравнително спокойна и успешна.

 

Ще постига целите си без особени усилия, стига да не драматизира неприятностите, да ги приема като „част от пейзажа“ и то в широка перспектива.

 

Още в началото на Драконовата година Маймуната ще трябва да се справи с някакво сериозно затруднение, което може да я разколебае, да я накара да си зададе въпроса: „а сега на къде?“

 

Успее ли да запази вярата в собствените си сили, да намали темпото, но без да се отклонява от избраната посока, то с настъпването на лятото обстановката ще се нормализира и препятствието ще се неутрализира по естествен път.

 

Последствията няма да са фатални, а щетите, дори да има такива, ще са минимални.

 

 

Петел

 

Петелът е изключително емоционален и трудно сдържа импулсивните си реакции. Условие за успех в годината на Дракона е именно да се научи да контролира емоциите.

 

Да зачита индивидуалността на събеседниците и партньорите си и да уважава мнението им, дори когато не е съгласен с тях.

 

Всяко действие, което би му създало врагове, ще промени бъдещето на Петела окончателно и безвъзвратно, така че е препоръчително да не усложнява нещата и да не критикува прекалено остро обкръжението си.

 

Една от препоръките за Петела е при нужда да помага, но без да се натрапва и без да навлиза в чужда територия.

 

 

Куче

 

Кучето е верен приятел, перфектен изпълнител, но е леко сприхаво. В годината на Дракона ще се наложи да преодолява конфликти както у дома, така и на работното място. Събитията ще са интересни, разнообразни, нетрадиционни, но понякога и изтощителни.

 

По отношение на работата една от препоръките към Кучето е да не се престарава. Да прави онова, което се изисква и толкова, колкото се очаква. Ако работи просто, за да получи одобрение, не само ще се разочарова, ами и може някой буквално да си присвои заслугите му и да се облагодетелства от тях.

 

Освен това е желателно да се освободи от прекалената си скромност и да презентира постиженията си. Да ориентира силите си в едно, конкретно направление.

 

През втората половина на годината ще отбележи съществен напредък.

 

 

Свиня (Глиган)

 

Свинята е грижовна и добронамерена. Тя принципно не враждува с Дракона и в неговата година животът й ще е сравнително спокоен. Независимо от обема на задълженията, ще разполага и с възможности за отдих.

 

Свинята обичайно е търпелива, но в годината на Дракона ще покаже и „обратната страна на медала“. Ще е доста по-взискателна и критична към хората около нея, но и към самата себе си.

 

В доста ситуации ще демонстрира, а и ще приложи лидерските си умения.

 

Събитията ще я принудят да промени както възгледите си по основни въпроси, така и някои елементи от динамичния си стереотип дори и да не й се иска.

 

Обективните резултати, получени след време ще й докажат, че решенията й са били правилни.

 

 

05.02.2024 г.

София,

П. Георгиева

Всички права запазени ©


 

 




{START_COUNTER}